Semarang Night (rain) Carnival

by - Sunday, May 01, 2011

Went to downtown with friends. a loooooooottttt of friends around me :) Lucy, Meta, Cepot, Isha, and Meta's lil sister, Bunga. Rock Yeah Semarang !!!!! that was veeerrryyy verrryyy crowded !

Semarang Night Carnival, held to commemorate the birthday of 464th Semarang, Central Java! My town :D in Indonesia. sebenernya acara ini hampir mirip kayak Solo Batik Karnaval. jadi beberapa murid SD SMP SMA sederajat ikut bantu memeriahkan acara yang dimulai pukul 18.45 dengan rute Jl. Pemuda yang dilanjutkan ke Jl. Pahlawan Semarang, dengan menjadi peserta pawai, pake baju rancanagan khusus yang.. WOW!! little weird but verry verry gorgeous, I swear. definitely hard to wear suits like that. *claps your hand*
I bring my camera but not in a good condition, yap broken camera flash :( so the picture is not so bright, but impressed yellowish because of the lamp along the street.


unfortunetely, drizzle began to fall. everybody disperse, and looking for a place to shelter including me and dear friends. we met Isha. soooooo bad :( hujannya bener-bener nggak mendukung buat ngelanjutin acara. padahal kayaknya acaranya masih belum selesai. peserta pawai dengan riasan 'super dupeer' juga cepet2 bubar buat nyari tempat berteduh. 70% success!
but when we tried to took shelter, suddenly FIREWORKS BEGIN !!! :D so beautifullllll ..

well, Happy Birthday Semarang, I love you my little town :) My birth place, My home :)

ps: thankyou for kempling (rizky) who gave me some meal. haha tau aja kita nya kelaperan x__x, Tama who gave us lift to Lucy's boarding house hoho and thankyou for Isha who lend me a jacket to covered my cam ! Alhamdulillah.. :)

You May Also Like

0 comments