Im sorry about my act to you, someone. my sissy. actually, I never have a bad intentionn to you but, lately, I heard from my friend that you (maybe) hate me and I dont know how far.
I decided to stay away from you, but still be your big sister and need your bless to let me pass the final exam. I just dont want to make an enemy, you're my sister. I know you're rebellion if you have an complaint about people around you. that's great, try to not being a naive person, but I think you did too much. I hope you can learn more about this, I know you hate me after I rejected you. but I think, this is the best way :)

I swear, you can be a great girl :) adult in the best time, later. I swear you can learn

-people-
it was come so early. I took a rest on a bed, then I thought about all of my Goal's Life :) I decided on my heart that I should Pray. More Pray to God, but later because I got a 'holiday'.


then, I pray for my own destiny, on my hand. my final examination, my schoolife, my life temptation, my healthful, my mom and my dad (of course), my big brother and my big sister, my big family, for all of my friends, my future, I pray for my controling my emotion, to omit my bad habit, I pray for my own family, with a great husband :) and smart children who less crying, my occupation, my skill and my knowledge which is increase in every single day. I pray for the function of me around the society, for my smooth life later, I pray for my sins which is added everday, and evertime. I pray for forgiveness from my Lord, Allah :'(. I relize that I had a lot of sins, oh God Im so Sorryyyyyyy :'(

there's nothing to do anymore. I just need to pray and trying about everything. about my Goal's Life. and the point is, I Pray For A Better Life...


dont forget to pray before you sleep, so that He can keep you and wake you up in the morning :)
"listening Sabrina - Ordinary People" :)



my PC was broke again ! :( and no more television in my room ! just set for study room ! hahahahaha no more entertainment :) nggak apa-apa deh mending gini bisa belajar tapi jadinya cuma bisa update blog kalo lagi ujian Cisco begini deh hehe

anyway, tinggal itungan 2 bulan lagi aku sama semua temen2 seangkatan 2008 siap PERANG !
UJIAN NASIONAL :D kita semua udah saatnya stuck di fase kenceng belajar kayak gini. termasuk juga aku, nggak kerasa waktu cepet banget berjalannya. kemaren baru ngrasain ujian nasional SMP, sekarang udah ada di tingkat akhir :') meskipun buat sekolahku, kita nggak cuma berhenti disini. masih ada sekitar setaun lagi buat magang dan cari pengalaman di lapangan. dan nanti ujian nasional LAGI buat tingkat 4 ! fiuuuuh


"bless this mess, we tried our best"






it make me move my body, when I listen this song :) perfectly !!

beeps ! ayayaaaaaaiyyyyy how's life todayyyy ? pretty good for me :) alhamdulillah. hbu ?

oke, hari Kamis adalah hari yang melegakan buat aku sama temen-temen sekelas (maybe). hari Kamis itu hari kedua dari dua hari berat selama seminggu. Rabu - Kamis (¬_¬")
you know what? buat kita, sekarang perang udah dimulai. Perang buat bulan-bulan kedepan. Ulangan, Ujian Praktek, Ujian Sekolah (yang sekarang udah jadi standart kelulusan juga selain UAN) dan ini dia UJIAN NASIONAL !! *jengjengjeng

kembali ke peradaban sebagai seorang siswa tingkat 3 yang siap nggak siap harus menghadapi segala macam ujian ujian kelulusan *sigh. setelah menghilang dari peredaran pendidikan dan berlibur, bersenang-senang hahahaha yaaah seenggaknya aku harus cukup puas sama hasil rapot yang dihiasi 3 biji angka 7 yang memuakan, dan mungkin bikin orang lain (aduuuuh dimana ya?) smiling of Glory karena udah bisa menapak rata-rata tinggi melebihi akuu, it's absolutely ooooooookkkkeeeeeey :)

whoops :* back to the point ! jadi kayak biasa, Hari Senin yang harusnya jadi awal minggu malah jadi additional weekend ! 2 hari selama jam pelajaran kita cuma nyantai di ruang ber AC (very comfortable, you wanna know?) dan tibalah hari RABU , saudara saudara !! dijejali tanggung jawab yang bakal kita tanggung, untuk beberapa bulan kedepan ! *screamingoutloud ya itu tadi, Ujian Nasional dkk.
belum lagi bicara soal saingan-saingan di kelas yang bisa kita sebut "teman sekelas" ! okey, secara nggak langsung mereka adalah saingan. dan aku pun saingan bagi mereka. tragis sekali bukan?

secara teknis aku memang udah pernah mengalami UAN, UAS, Ujian Praktek dan sebagainya di tingkat SMP. tapi kayaknya aku udah lupa gimana rasanya -__- tapi yang pasti beda dari sekarang. aku nggak begitu yakin, semua remaja yang duduk di tingkat 3 macam aku begini, juga deg-deg an ketemu Ujian Nasional dan kawan-kawannya hmmm ada yang nyante, ada yang "apa sih lo lebay banget! masih lama kaleeee", ada yang udah megap-megap dengan impian berikutnya setelah lulus *meeen gilaaaa, aku aja maju buat cepet2an nunjukin hasil kerjaan kimia ku ke guru aja ini tangan berasa ayan gitu vibrating on 15 minutes nggak brenti2 ! cuma nunjukin meeeeen CUMA NUNJUKIN !!*, dan aaaah macem macem ekspresi lah !

yang jelas, HARAPAN TERBESAR KAMI

  1. LULUS DARI : UJIAN PRAKTEK, UAS, UAN, SNMPTN (buat yang mau lanjut kuliah), GET A GOOOOOD JOB ! (buat yang magang dan lanjut ke kelas 4 macam aku ini), UJI KOMPETENSI & UAN JURUSAN
  2. SUKSES DAN BISA MENCAPAI IMPIAN KITA SELANJUTNYA !! :D

what a nice prayer for us, right? Amiiin yaAllah, God bless us :)

yay !! finally, I watched this movie :D I asked my friends, Meta and Lucy to accompanied me to watch this movie hihi what a nice Monday night :)



sebenernya aku agak bingung sama ending ceritanya. beberapa jam sebelum nonton The Tourist aku googling trus nemu movie review sama sinopsis nya The Tourist. aku nggak nemuin ending yang sama kayak sinopsisnya (hihi mungkin biar yang baca sinopsisnya penasaran kali ya? LOL*) asli, endingnya bikin kita mikir banget siapa sebenernya Alexander Pearce = Frank Tupelo :/

anyway, I never regret to watched this movie :D a simple movie with a great plot

I cant believe that I'm here right now.. SCHOOL !! *sigh very bored :| like some lyrics from Miley Cyrus - "everyweeks the same, stuck in school so lame" hahaha

actually, I wanna tell you that I'm already fan of Johnny Depp hahaha though I just saw some of his movies, not all yet :) but really he is great man. I mean totally 'man' hahaha you know what I mean if you knew Jhonny's biographys hihi :) oooorrrr, I started to like him because God, gave me a weird dream about Jhonny's hahaha LOL :o

I just knew that Johnny had a talent on a music ! ohh I'm very late, right :|


he is old already, but still cool and handsome hahahaha :) am I right ?

big regards from me, Fira an Indonesian people for Johhny Depp :)
hello there? how's life? is everything ok ? :) well, tomorrow is a big day for us. a holiday is end hiks.
males banget sih hahahaha *anaksekolahbanget hahaha anyway I dont want to talk too much here, capek udah malem :p I just want to share some pict story while Im on holiday. with Lucy, and my family at Solo :) enjoy guys..


we ordered Spicy Sausage by Villa's Crepes at Solo Grand Mall. guess what? that was so spicy !! really :O


they called it "Wedang Asle" it look delicious right? yes it is :) verrrrrry sweeeeeeet and delicious

me, Lucy, and Mb Ufi :)

quietly, we took our own picture without mbak Ufi or my brother :p



cuttie catty :* this is my lilttle sister's cat. her name is Popi.. or oh whatever :p



we went to Jogja and look! I was very tired. sleep over is nice :)

by train to Jogja, and take a walk to everywhere. so, this is the result !! :) *itlookterrible :(

Lucy bought some accesories at malioboro, for her and her mother. hat and sunglasses :) Jogja was very sunny at that time

ps : I was very happy that I can spent my last holiday with Lucy, Mbak Ufi and whole family, though that Abah wasn't in a good condition :')